HAJRAA, MÉÉR DAN VOLLEYBAL

Hajraa behoort tot de grootste studentensportvereniging van Eindhoven en is absoluut de gezelligste en meest betrokken club van het zuiden. Heb jij nog nooit een volleybal aangeraakt, of speel je al je hele leven, bij Hajraa is iedereen meer dan welkom. En dan is er nog zoveel meer! Want naast volleybal organiseren we de gaafste activiteiten en de beste feestjes. Je teamgenoten zijn je vrienden en de kantine van het studentensportcentrum staat volledig in het teken van Hajraa. Dus wil jij naast je studie het beste uit je studententijd halen en bovenal lekker sportief bezig zijn, kom dan volleyballen bij Hajraa!

Hajraa telt 8 herenteams en 9 damesteams in de officiële NeVoBo competitie. De herenteams spelen in de vierde klasse tot en met de tweede divisie. De damesteams in de vierde klasse tot en met de tweede divisie. Daarnaast hebben we nog een heel gezellige groep recreanten. Zij leren van de volleybaltechnieken vanaf het allereerste begin. Hiermee biedt Hajraa letterlijk volleybal op elk niveau!

Competitie spelen

De 17 Hajraateams spelen op zaterdag hun wedstrijden. De helft daarvan zijn thuisdagen wat betekent dat alle teams in het Studenten Sport Centrum spelen. Deze dagen is de tribune gevuld met toeschouwers, teams moedigen elkaar aan en het sportcentrum kleurt volledig Hajraablauw. Na de wedstrijden nog een biertje in de stad?

Als je competitie speelt bij Hajraa dan train je twee- of driemaal per week. Deze trainingen worden onder andere verzorgd door Misha Latuhihin, deel van de selectie die Olympisch kampioen werd in Atlanta.

Meetrainen

Meetrainen bij Hajraa kan altijd als er plek is en er kan maximaal 2 keer meegetraind worden, om hierna door te gaan zul je lid moeten worden. Er wordt op maandag, dinsdag, woensdag, en vrijdag getraind, waarbij de vrijdagavond de verenigingsavond is. Omdat alle teams dan trainen wordt het ook in de kantine één groot feest.

Kijk voor de trainingstijden even onder het menukopje ‘teams’. Hier vind je per team de trainingstijden, het niveau en wie de trainingen verzorgt.

Activiteiten

Typerend voor Hajraa zijn de vele activiteiten en mensen die er aan deelnemen. Iedere maand is er wel weer een veelbezochte activiteit, zoals het zeilweekend, ardennenweekend, paintballen, binnentoernooi en karten. Ook zijn Hajranen regelmatig te vinden in Café Costa, de stamkroeg van Hajraa.

Buitentoernooi

Als jij vaker op volleybaltoernooien bent geweest dan heb je vast gehoord van het ‘Hajraa’ buitentoernnooi. Al ruim 40 jaar organiseert Hajraa namelijk het grootste Buitentoernooi van Europa. Ieder jaar verwelkomen we tot 500 teams en geven we twee knallende feesten voor 5000 man. Als Hajraan kun jij helpen met de organisatie van dit toernooi. Wat is er nou gaver?

Contact

Heb je nog vragen of wil je een keer meetrainen? Stuur ons dan een berichtje via secretaris@hajraa.nl of spreek een Hajraan aan. Tijdens de introductie zul je ons herkennen aan onze blauwe shirts.

De statuten en het huishoudelijk reglement zijn op te vragen via mail bij de secretaris via secretaris@hajraa.nl.