Feest-cie

Naast alle sportieve inspanningen bij Hajraa is er uiteraard ook tijd nodig voor ontspanning en plezier. Buiten op stap gaan, worden er dus ook de nodige en beruchte Hajraa feestjes georganiseerd waar we met z’n alle mooie avondjes creëren! Deze feestjes worden georganiseerd door de feest-cie.

Tsjak!

Er gebeurt binnen Hajraa veel te veel om alles mee te kunnen krijgen.  Daarom brengt Hajraa een aantal keren per jaar de Tsjak uit: een verenigingsboekje vol met verhalen over de laatste activiteiten, mooie uitspraken en alles wat je niet gemist mag hebben.

Sponsor-cie

De Sponsor-cie houdt zich bezig met de relaties van Hajraa. Dit betreft zowel het zoeken van nieuwe relaties, het behouden van de huidige relaties en het uitbreiden van het reünisten netwerk (waar alle oud Hajraa leden lid van kunnen worden).

Buitentoernooi

Voor het organiseren van het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa is natuurlijk ook een grote commissie nodig. Ieder jaar wordt met een groep van 9 man een fantastisch weekend georganiseerd. Er moet een wedstrijdschema worden gemaakt, feesten moeten worden georganiseerd en campings worden gebouwd. Ondertussen is het een en al genieten. Het opzetten is al gezellig en op het toernooi gaat het natuurlijk helemaal los!

Beachie

Zodra het volleybalseizoen afgelopen is en het zonnetje langzaam buiten begint te schijnen, komt de Beachcommissie in actie. Deze commissie regelt toernooitjes en trainingen zodat er lekker dichtbij het studentensportcentrum gebeachvolleybald kan worden.

GHB

Gras, Hal en Beach toernooien worden door deze commissie bezocht. Ieder jaar worden een aantal toernooien uitgezocht waar de GHB zoveel mogelijk Hajranen mee naartoe neemt. Met de aanhanger, beukbungalow en muziek is het altijd een spektakel bij de GHB!

Lawaai-cie

Terug van weggeweest! Op de thuisdagen willen we het thuisvoordeel natuurlijk maximaal benutten. De Lawaaicommissie zorgt daarom voor de Hajraa gezelligheid en goede aanmoediging op de tribune. Op deze manier krijgen al onze Hajraa teams de support die ze nodig hebben!

WWW-cie

Ook onze mooie website moet gebouwd en bijgewerkt worden zodat er altijd up-to-date informatie te vinden is. Dit wordt gedaan door een paar bekwame leden die klaar staan als er iets moet gebeuren.

Dakanopolo

De naam geeft het al een beetje weg, darten en kanopolo in één. Deze commissie organiseert een super gezellig dagje waarop je eerst gaat kanopoloën en daarna mag darten onder het genot van een paar (of heel veel) biertjes.

Binnentoernooi

Om de competitie goed te beginnen organiseert de Bito commissie vóór het begin van het nieuwe seizoen een toernooi. Op dit toernooi komen veel andere ploegen uit de regio langs om zich voor te bereiden op de competitie. Dit mooie toernooi wordt afgesloten met een lekkere BBQ en een spetterend feest!

Weerwolven

Elke nacht zal het gebeuren… Steeds meer Hajranen worden s ’ochtends dood aangetroffen. Na uitgebreid onderzoek is er niks anders meer van te maken. ER ZIJN WEERVOLVEN IN HAJRAA! Zal het de Hajranen lukken om de weerwolven te ontmaskeren? Doe mee en kom erachter tijdens de weerwolf week van Hajraa!

Goede doelen commissie

Dit is het Goeden doelen commissie! Ja, het bestaat eindelijk! Ze gaan zich dit jaar inzetten voor het goede doel! Ze gaan wat lokale activiteiten doen, zoals oma’s soep en een groot evenement opzetten om geld in te zamelen. Jullie horen hier later allemaal nog veel meer over! Als je zelf een goed doel hebt waar ze naar zouden kunnen kijken, laat het ons dan weten!

Intro-cie

Tijdens de Intro-week is het belangrijk dat Hajraa op de kaart wordt gezet! De Intro-cie  zet Hajraa in de spotlight door Hajraa van haar goede kant te laten zien tijdens de Intro-week. Van activiteiten, tot bbq’s voor Hajranen, tot vrijwilliger zijn op de introfeesten. De Intro-cie zorgt dat er zo veel mogelijk Hajraablauw aanwezig is.

Zeilweekend

Hajranen zijn goed in volleybal, maar ook zeilen is zeker geen probleem. Tijdens het zeilweekend ga je met een paar bootjes het water op zodat je lekker tot rust kan komen. Plaats hier een drankje en een zonnetje bij en je week is compleet!

Cantus

Gezelligheid staat voorop tijdens deze activiteit. Deze stereotype studenten activiteit is een groot zang- en drinkfestijn! De activiteit wordt geleid door het presidium. Tijdens de cantus zal je je mede Hajranen beter leren kennen!

Diner Rouler

Wat is er nou leuker dan in duo’s koken voor andere Hajranen. Er worden 3 gangen gekookt maar je eet steeds met andere duo’s. Je weet van tevoren niet bij wie je eet! Tijdens deze avond leer je je mede Hajranen goed kennen. Aan het einde van de avond eindigen veel Hajranen in Stratum waar er dan nog flink gefeest wordt. De commissie regelt de logistiek zodat iedereen voor elke gang een nieuwe locatie heeft met nieuwe duo’s.

Consumissie

Klaar voor geweldige sensaties voor je smaakpupillen? De Consumissie staat voor je klaar! Deze commissie organiseert de meest geweldige proeverijen waar niet alleen alle smaken langskomen, maar waar je ook nog iets van op steekt!

Toto

Je eigen wedstrijden winnen is altijd leuk, maar het is ook leuk om te raden wat andere teams gaan doen. De Toto is een competitie binnen de vereniging waarbij dit kan. Het geeft de vrijdagen een extra gezellig tintje

Sex-cie

De activiteit waarin de mannen en vrouwen van Hajraa eerst ieder apart een heerlijke typische mannen of vrouwen activiteit gaan doen, om ze klaar te stomen voor wanneer ze weer herenigd mogen feesten en dansen.

Bestuur Hajraa

Klaar voor het echte werk? Dan is het Hajraa bestuur misschien iets voor jou! Het bestuur van Hajraa bestaat uit een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, penningmeester en wedstrijdsecretaris. Het bestuur probeert de vereniging in goede banen te leiden.

Ardennen Weekend

Een al lang bestaande commissie is de Ardennencommissie. Al jaren wordt er een gezellig weekend in de Ardennen opgezet waar ook de natuur bezocht wordt door Hajranen. Een rustgevende omgeving en de gezelligheid van Hajraa maakt ook dit weer tot een heerlijk weekend, waar genoeg herinneringen worden gemaakt.

Apres-cie

Niet vies van een beetje kou? De apres-cie zeker niet! Elke jaar stapt een groep Hajranen in de bus naar Bottrop. Een dag vol skiën, snowboarden, adjes en heel veel gezelligheid. Iedereen kan z’n talent laten zien, of dit nu op de piste is of in de apres-ski hut.

Bata-cie

Ook Hajranen doen ieder jaar hun uiterste best om tijdens de Batavierenrace te rennen. Een evenement vol feesten, rennen en plezier. De Bata-cie zorgt ervoor dat elk jaar een weekend om nooit te vergeten is!