Buitentoernooicommissie

Voor het organiseren van het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa is natuurlijk ook een grootse commissie nodig! Ieder jaar wordt met een groep van ongeveer 9 man een fantastisch weekend georganiseerd. Wedstrijden moeten ingedeeld worden, feesten geregeld, campings georganiseerd. Ondertussen is het een en al genieten. Het opzetten is al gezellig en op het toernooi gaat het natuurlijk helemaal los!


Totocommissie

Je eigen wedstrijden winnen is altijd leuk, maar het is ook leuk om te raden wat andere teams gaan doen. Deze competitie binnen de vereniging geeft de vrijdagen een extra gezellig tintje.


BiTo Commissie

Om de competitie goed te beginnen organiseert deze commissie voor het begin van het nieuwe seizoen een toernooi. Op dit toernooi komen veel andere ploegen uit de regio langs om zich klaar te maken voor de compitie. Dit mooie toernooi wordt afgesloten met doorgaans een BBQ en een spetterend feest.


GHB Commissie

Gras, Hal en Beach toernooien worden bezocht door deze commissie. Ieder jaar worden een aantal toernooien uitgezocht waarbij de GHB zoveel mogelijk Hajraa mensen mee naar toe probeert te krijgen.


Feestcommissie

Naast alle sportieve inspanningen bij Hajraa is het uiteraard ook nodig om op zijn tijd aan ontspanning te doen. Buiten stappen om worden er dus ook de nodige feestjes georganiseerd waar we met zijn allen mooie avondjes creëeren!


Tsjakcommissie

Er gebeurt binnen Hajraa te veel om alles mee te kunnen krijgen, dus brengt Hajraa een aantal maal per jaar een Tsjak uit. Een verenigingsboekje met verhalen over de laatste activiteiten, mooie uitspraken en alles wat je niet gemist mag hebben.


Intro Commissie

Tijdens de introweek is het belangrijk dat Hajraa op de kaart wordt gezet! Deze commissie zorgt dat Hajraa die aandacht ook krijgt door Hajraa van haar goede kant te laten zien tijdens de intro-week. Van activiteiten, tot bbq’s voor hajranen, tot vrijwilligen op de introfeesten en zorgen dat er zo veel mogelijk hajraablauw aanwezig is hoort er allemaal bij.


Beach Commissie

Sinds kort beschikt het sportcentrum over beachveldjes. Deze commissie regelt toernooitjes of trainers zodat er lekker dichtbij het ssc gebeachvolleybalt kan worden.


Sexcie

Één van de jongste commissies binnen Hajraa is de Sexcie. De activiteiten die opgezet worden zijn altijd voor iedereen toegankelijk en hartstikke gezellig, maar af en toe wil je ook zonder het andere geslacht je gang kunnen gaan. Hiervoor organiseert de Sexcie mannen en vrouwen activiteiten zodat ook dit helemaal goed komt.


WWWcie

Ook deze site, onze nieuwe site, moet gebouwd en bijgewerkt worden zodat er altijd up to date informatie te vinden is. Dit wordt gedaan door een paar bekwame leden die klaar staan als er iets moet gebeuren.


Diner Rouler

Wat is er nou leuker dan in duo’s koken voor andere Hajranen. Er worden 3 gangen gekookt maar je eet steeds met andere duo’s. Je weet van tevoren niet bij wie je eet! De commissie regelt het logistieke gedeelte zodat iedereen voor elke gang een nieuwe locatie heeft met nieuwe duo’s.


Après-Cie

Skiën of snowboarden, wat is beter? Dit, en andere levensvragen kunnen beantwoord worden tijdens deze dag. Waar een afvaardiging van Hajraa haar snowboard, ski of apres ski kunsten laat zien op de piste. Allemaal georganiseerd door deze commissie.


Zeilweekendcommissie

Hajraanen zijn goed in volleybal, maar ook zeilen gaat zonder probleem. Met een paar bootjes het water op zodat je lekker tot rust kan komen. Plaats hier een drankje en een zonnetje bij en je weekend is compleet!


Ardennencommissie

Een al lang bestaande commissie is de ardennen commissie. Al jaren wordt er een gezellig weekend in de ardennen opgezet waar ook de natuur bezocht wordt door Hajraanen. Een rustgevende omgeving en de gezelligheid van Hajraa maakt ook dit weer tot een heerlijk weekend.


Dakart

De naam geeft het al een beetje weg, darten en karten in één. Deze commissie organiseert een super gezellig dagje waarbij eerst wordt gekard en vervolgens gedard.


Sponsor Commissie

Deze commissie houdt zich bezig met de relaties van Hajraa. Dit betreft zowel het zoeken van nieuwe relaties, het onderhouden van huidige relaties en het uitbreiden van het reünisten netwerk (waar alle oud hajraa leden lid van kunnen worden).