Vertrouwenscontactpersonen

Heb je iets vervelends meegemaakt? Zit je iets dwars? Of ben je niet op je best? Then let’s talk about it! 

Het is mogelijk om met vertrouwenscontact personen te praten binnen én buiten Hajraa. Als je iets meemaakt wat je dwarszit, waar je niet zo goed mee weet wat je ermee moet of waarvan je denkt dat het gemeld moet worden, dan is het mogelijk om dat te vertellen bij Hugo Pessers (Heren 2), Marit Hoogenboom (Dames 2), of Arjun Tyagi (Heren 8). Wij hebben allemaal cursussen gevolgd (Hugo via NOC NSF en Marit en Arjun via de TU/e) om je juist te kunnen helpen bij lastige situaties. Je vind onze contactinformatie beneden!

Wij zijn de vertrouwenscontactpersonen (VCPs) van Hajraa en staan klaar om iedereen te helpen met zijn/haar problemen. Wij luisteren naar je en helpen je uitzoeken wat de beste vervolgstappen zijn en met wie je contact kunt opnemen voor eventuele ondersteuning. Het belangrijkste hiervan is dat alles wat je aan één van ons vertelt vertrouwelijk blijft en dat dit geheel tussen ons twee blijft. Alleen als wij iets heel ernstigs horen, hebben wij meldingsplicht (bijv. bij een erge klacht of als je een gevaar voor jezelf vormt).

Wil je dus met ons praten dan kun je ons een berichtje sturen of een email, hieronder zijn onze contact gegevens te vinden. Je kunt ons ook altijd aanspreken om een gesprek in te plannen. Het enige wat voor onszelf wel belangrijk is, is dat we dat gesprek inplannen. Op deze manier zullen wij zelf ook in de juiste mindset staan voor een goed gesprek.

Binnen het bestuur is er 1 verantwoordelijke waarmee dingen gedeeld kunnen worden, deze persoon wordt per bestuur bepaald en wisselt dus ook bij de bestuurswissel. Dit jaar is deze persoon: Luca van der Wijngaart (penningmeester), 06 12783154.

Mocht je je niet op je gemak voelen om jouw verhaal te delen met één van ons, dan is het ook mogelijk om naar één van de VCPs toe te stappen op de TU/e: https://studiegids.tue.nl/praktische-zaken/studentbegeleiding/vertrouwenscontactpersonen-peer-listeners/?L=0.

 

Hugo Pessers

Tel.: 06 51396116
Email: h.s.pessers@student.tue.nl

Marit Hoogenboom

Tel.: 06 13817818
Email: hoogenboommarit@gmail.com

Arjun Tyagi

Tel.: 06 86120037
Email: arjuntyagi.89@gmail.com