DE week om zoveel mogelijk nieuwe Hajranen te vinden: de introductieweek! Samen met de commissie en de vrijwilligers trapten we zoals gewoonlijk af op het Limbopad: vlaggen, flyers, muziek en Harrie, iedereen kreeg een eerste glimp van Hajraa. Daarna volgde de vrijwilligers-BBQ, waarvan ik mij alleen de gezelligheid en de Sangria herinner :). Op de campusmarkt knalden we wat hitjes uit de GHB-kar en zorgden we ervoor dat alle eerstejaars hun gadgets en volleybalspeeltijd kregen. Wat volgde was het WordLid!-feest, waar we 2 wandelende QR-codes hadden om ervoor te zorgen dat mensen konden worden overgehaald om mee te doen aan Hajraa. We waren al behoorlijk kapot en gaven allebei beach- en indoorvolleybalworkshops waar de kiddo’s hun volleybalvaardigheden echt konden laten zien. Als laatste ging een paar dappere Hajranen de Doorhaaldonderdag-uitdaging aan (niet ik) om het helemaal af te maken. Bedankt introductiecommissie voor deze geweldige inzet de hele week!