Nadat iedereen hard gestreden had voor de tentamens was het donderdagavond 10 november tijd voor een escalatie avondje!! Ideaal dat de sexcie activiteit op de planning stond. Tijdens deze activiteit worden de mannen en vrouwen gescheiden en worden er typische mannen en vrouwen activiteiten gedaan. Dit jaar waren er rond de 60 aanmeldingen!! De mannen hebben zich vermaakt met kaartspelletjes, vagina’s kleien, een fiets klein maken (springen!!), en een kampvuur maken. De testosteron is hierbij zeker naar boven gekomen, #MANNEN. De vrouwen daarentegen hebben perfecte dancemoves geleerd bij een salsadans workshop, piemels gekleid en een karaoke gehad. Nadat de vrouwen en mannen een hele tijd gescheiden waren, begon er natuurlijk wel wat te kriebelen en was het op het einde zeker tijd om weer samen te komen. Er is toen heerlijk bijgepraat over de avond bij het kampvuur en daarna zijn nog een aantal zelfs de stad ingedoken. Vorig jaar was er een record aan lijntjes gehaald bij de sexcie, de vraag is of dat dit jaar ook het geval is :p. Dankjewel Sexcie!!