1 oktober was het zover, Hajraa werd 65 en daarmee luidden we het 13e lustrum van onze mooie vereniging in! Deze dag begon met een receptie in het sportcentrum waarin de geschiedenis en het heden van Hajraa en Buto werden gepresenteerd. Ook waren er die dag een aantal thuiswedstrijden, die expres eerder werden gespeeld zodat iedereen tijd had om zich voor te bereiden op het lustrumgala. Voorafgaand aan het gala was er een diner, waarbij iedereen in hun mooiste outfit genoot van een 4-gangen diner en heerlijke glazen wijn of bier. Na het eten was er nog een speech en daarna was het tijd voor een glaasje champagne waarmee het gala werd geopend. De opening was nog spectaculairder door de stoelendans gewonnen door Hodor (of paula ;P). Er is veel gedanst, gekletst en er zijn veel mooie foto’s gemaakt in de photobooth. Het was heel grappig om alle Hajranen die je normaal alleen in sportoutfits ziet, een keer in een strak pak of mooie galajurk te zien. Het was een zeer geslaagde start van het lustrumjaar!! Bedankt Lutumcommissie!!