Op 10 september was het weer tijd voor BiTo. Dit is het Hajraa binnentoernooi, een dag waarop er oefenwedstrijden worden gespeeld door alle Hajraateams. Alle teams kunnen zo goed op elkaar inspelen en laten zien dat ze al de beste zijn voordat het seizoen begint. Ook dit jaar was het weer een geslaagd toernooi met in totaal 25 teams van andere verenigingen en uiteraard onze eigen 17 teams. Alle teams hebben hard hun best gedaan en ook de Hajraa liedjes zijn weer geoefend bij het aanmoedigen. Nadat iedereen al de nodige biertjes had gedronken in de kantine was het tijd om naar Demos te vertrekken voor een BBQ. Nadat iedereen heerlijk gegeten had was het tijd om nog meer bier te drinken en lekker te dansen op het geweldige (theme!) feest wat tot in de late uurtjes doorging. Het thema van het feestje was 1001 nachten. Het was leuk om te zien dat sommige teams leuk hadden uitgepakt voor het feest met mooie outfits (#chips/pyjama’s). Het was ook duidelijk dat niemand meer gewend was om bier te drinken na een wedstrijd want het dronken gehalte was hoog. Dankjewel BiTo commissie!!