Zondag 27 maart hebben Hajranen hun sportieve kant kunnen laten zien tijdens de dakanopolo activiteit. Deze dag begint met kanopolo (waterpolo in kano’s) in de middag. Helaas konden er dit jaar geen kano’s geregeld worden, maar de commissie had een leuk alternatief bedacht. Het werd waterpolo op opblaasunits, erg vermoeiend maar zeker een ideale manier om uit te brakken. Er was toch één kano aanwezig!!! De zelfgemaakte wisselbeker was namelijk in de vorm van een kano. Dit jaar is deze gewonnen door Els, Anne, Kim en Vincent!! Vervolgens zijn we richting café ‘t Zwaantje vertrokken om eerst in de zon te genieten van friet, snacks en een biertje, en daarna te darten. Iedereen heeft zijn dartskills mogen laten zien tijdens een darttoernooi tactics. Op het einde is het winnende team bepaald met een potje bullen!! Barbie & Hoek (Levi en Joppe) gooide een Bull en mogen zich voor dit jaar de dartkampioenen noemen. Het was een geslaagde, gezellige en sportieve dag!! Bedankt dakanopolo commissie!!