In het weekend van 2 tot 4 september zijn 33 Hajranen naar Friesland vertrokken voor een weekendje zeilen. Dit is een weekend met veel gezelligheid, zeilen en schulti’s. De eerste avond zijn met onze zeilboten naar een eiland vertrokken om daar onze eerste nacht door te brengen. Nadat iedereen zijn boottent had opgezet is er een legendarisch potje flipcup van 7vs7 gespeeld. Nadat iedereen wakker was geworden door een zonnetje op de tent, was het tijd om te gaan zeilen. Het was een ideale dag om te zeilen er was wind en een heerlijk zonnetje. Op het einde van de dag verzamelde we allemaal in de haven van Sneek. Daar hebben we onze buikjes gevuld met pizza zodat we vervolgens Sneek onveilig konden maken met onze dancemoves. Na de geslaagde avond in Sneek is er de volgende dag nog een beetje gezeild met weer nieuwe bootindeling. Het was een super geslaagd weekend waarbij veel gezeild, gezwommen (#hangen achter de boot) en gezopen is. Dankjewel zeilcommissie!!