Op vrijdag 8 juli organiseerde de beachie een heus King Of The Court toernooi! Dit was de eerste keer dat een toernooi in deze vorm werd georganiseerd binnen Hajraa. Het was een groot succes, er deden rond de 40 Hajranen mee aan het toernooi en het weer was schitterend. Tussen de potjes kon er ook genoten worden van heerlijke biertjes of witbiertjes. Nadat er enkele rondes fanatiek gestreden was  voor een plek in de finale werden de beachvelden omgebouwd tot een center court veld, waarop bepaald kon worden wie dit jaar de kampioenen van King Of The Court 2022 zouden worden. Na spannende finales hebben uiteindelijk twee teams gewonnen; Joppe en Debbie in de hoge poule en Levi en Eline in de midden poule. Uiteindelijk hebben veel Hajranen nog geborreld en gefeest in het Hajraahuis en de stad. Het was een groot dibuut succes!! Thanks Beachcie!!