Na het goed bevallen king of the court beachtoernooi, kon een tweede beachtoernooi natuurlijk niet achterblijven. Op 21 augustus heeft de beachie nog een awesome toernooi georganiseerd in weer een andere format. Dit keer was het een Kings & Queens toernooi, dit is een toernooi waarbij je je individueel opgeeft en je aan het begin van de dag een kaart toegewezen krijgt. Je partner en tegenstander wordt vervolgens bepaald door het random bij elkaar leggen van kaarten uit de stapel!! Hierdoor speelde je elke wedstrijd met iemand anders en kon je gezellig met iedereen even bijpraten. Ongeveer 30 Hajranen hebben deelgenomen aan dit toernooi en na veel wedstrijdjes gespeeld te hebben mogen Nemo (Kyran), Lauren en Thijmen zichzelf de Kings en Queen noemen. Het weer zat gelukkig erg mee en er is ondanks de brakheid uitstekend volleybal gespeeld. Zo hebben we nog een keer met z’n alle op het zand gestaan en het beachseizoen van 2022 goed afgesloten. Bedankt Beachie