Het nieuwe collegejaar gaat weer bijna beginnen, dus was het afgelopen week weer tijd voor de introweek. Alle nieuwe studenten hebben deze week Eindhoven leren kennen en veel gezopen. Hajraa was natuurlijk ook present om nieuwe leden te werven!! Maandag zijn er flyers uitgedeeld, op de dinsdag en woensdag stonden we met een kraampje en volleybalnet op een veldje, op de donderdag zijn er workshops gegeven en in de avonden zijn er lekkere pilsjes gedronken op het Hajraahuis! Super leuk dat er ook veel Hajranen waren die een dagje langskwamen om te helpen en introkiddos te laten zien hoe leuke vereniging Hajraa is!! Dit is zeker met een goed resultaat, er zijn weer heeeel veeel interesseformulieren ingevuld. Hopelijk zitten hier veel leuke nieuwe Hajranen tussen!! Het was weer een geslaagde introweek. Bedankt introcommissie!!