Een van de leukste weekenden van het jaar vond plaats, Het Ardennenweekend!! Dit jaar vertrokken in het weekend van 20, 21 en 22 mei zo’n 90 Hajrans naar de Ardennen. Het weekend begon met een busreis waarbij al aardig wat biertjes gedronken werden. Dicht bij de bestemming werd iedereen gedropt, gelukkig heeft iedereen uiteindelijk het huis gevonden. De volgende dag werden Debbie’s ardilla woods-spellen gespeeld op een geweldig grasveld midden in de natuur. Sommige Hajranen hebben zelfs een duik in de Maas genomen om af te koelen na de vermoeiende spellen! ‘s Avonds was er een pubquiz, beerolympics en een keukenfeest. Tijdens de terugreis was het een stuk rustiger in de bus en een aantal mensen sloten zelfs even de ogen. Het was een geweldig, onvergetelijk escalatieweekend en gelukkig was het prachtig weer!! Bedankt Ardennencie!!