Jaaa we hebben een nieuw recordje: meeste aanmeldingen voor zeilweekend ooit! En niet te stoppen met de records want iedereen was ook binnen 20 minuten aanwezig op vrijdagavond! Dit was ook een goede voorbode voor de rest van het weekend naar Sneek.
Na de usual Mac sessie in Flevoland was iedereen lekker fit om op de vrijdagavond te escaleren rond het kampvuur op een eiland bij Heeg. Er was bier, er was sterke drank, en 3 kwart van de zeilcommissie was later door motorpech, oftewel heel veel gezelligheid!
Wat later in de avond/vroeg in de ochtend gingen de laatsten hun schoonheidsslaapje doen, waarna ze volgende ochtend alweer vroeg gewekt werden door schreeuwende kleine kindjes van een naastgelegen boot (haha karma). Daarnaast hebben wij als zeilcommissie iedereen nog eens extra goed wakker gemaakt met het HAAI-ALARM! (Erg leuk liedje, zoek maar op, #Commissiegeeftgratisdansclinics).
Bij het ontbijt mochten alle kapiteins een envelop kiezen. Hierop stond de opdracht die zij op de zaterdag mochten uitvoeren. Daarbij was kapitein Reusje de gelukkige met de bonus: ICE ICE BABY! Al leek hij er zelf niet zo blij mee te zijn zo vroeg op de dag…
Er was helaas weinig wind gedurende de dag. Zo konden de wat onervaren kapiteins gelukkig goed oefenen. Sommigen bleven echter toch lekker motoren en anderen hadden het lef om eens een keer het zeil op te hijsen. Natuurlijk was het wel het perfecte weer om te deksletten in het zonnetje.
’s Avonds hadden wij een BBQ geregeld waar iedereen een goede bodem kon leggen voor de heuse stapavond in Sneek! Natuurlijk waren we weer in club 1841 en café Alcatraz te vinden, maar het was weer leuk en liep weer evengoed uit de hand. Zondag kon iedereen een beetje dobberen, motoren of proberen te zeilen met de wind die er was, om weer om 18:00u terug te zijn in Heeg en richting Eindhoven te vertrekken. Nog een beetje na schommelend van de bootjes en zich afvragend of dat het was of dat ze nog steeds dronken waren van zaterdag.
Kortom: GENOTEN!
Veel liefs,
De zeilcie:
Calvin, Laura, Ari en Renee.