Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, is Hajraa ook dit jaar weer voorzien van nieuw bloed. Om dit voor elkaar te krijgen zijn wij als intro-cie in de weer geweest om de oh zo gezellige en sportieve sfeer bij Hajraa naar de intro kids over te brengen. Dit hebben we uiteraard niet alleen gedaan, maar samen met alle Hajranen die zijn komen helpen. Hierbij willen we jullie dus nogmaals super bedanken voor de hulp!
Voor de mensen die er niet waren volgt hier een kort verslag van de intro.
Maandagochtend verzamelde Hajraa om zeven uur en dus ook als allereerste vereniging bij de zwarte doos om voor te bereiden op de groene loper. Het vroege opstaan loonde aangezien de beste plek op het Limbopad kon worden geclaimd. Dit tot grote ontevredenheid van Thêta, die met hun nieuwe botenwagen moeilijk uit te voeten konden tussen alle bomen. Na een korte muziek (lees decibel) battle tussen Thêta en Hajraa werd echter een akkoord bereikt en kon er worden geflyerd.
Dinsdag en woensdag zijn er met behulp van Hajranen mooie activiteiten neergezet. Een volleybalveld, set-bord, volleypong en chillhoek zorgde ervoor dat veel introkids bij de Hajraa activiteiten bleven hangen. Zelfs de mannen van het Lempke konden de uitdaging niet weerstaan en hebben zich gewaagd aan een potje volleybal.
Donderdag zijn er meerder workshops neergezet voor zowel beach- als zaalvolleybal. Hierdoor konden de introkids onder leiding van onze extreem strenge (niet echt) trainers proeven aan het bestaan als Hajraan. De introweek werd afgesloten met een tweede BBQ en een feestje in Kix om gezamenlijk de intro op een mooie manier af te sluiten.
De Master intro was dan wel geen week lang, maar ook hier hebben we als introcie alles uit de kast getrokken om nieuwe leden te werven. Net als bij de bachelor intro was hier ook een veld opgezet en waren er spellen als het set-bord te spelen.
Dit alles heeft geresulteerd in de volgende cijfers: -22 nieuwe competitie spelende leden en 3 meetrainers bij de mannen -23 nieuwe competitie spelende leden en 14 meetrainers bij vrouwen Waardoor we dit jaar dus ook 9 vrouwenteams en 8 mannenteams hebben binnen Hajraa. Als afsluiter willen wij alle Hajranen die hebben meegeholpen nog een keer bedanken en jullie allemaal (oude en nieuwe leden) uitnodigen voor de afterintro, want die wordt ook dit jaar weer geweldig.
Kusjes Introcie