Het hele seizoen trainen we ervoor: het befaamde 2×2 toernooi. Op 3 vrijdagavonden werd er gestreden ter voorbereiding op de finale! Menig Hajraan kon zijn of haar zenuwen niet bedwingen en er werd dan ook dankbaar naar een spelverdelersbiertje gegrepen.
Met de zenuwen onder controle werd er fanatiek tegen elkaar gespeeld. Met natuurlijk af en toe een kleine onderbreking om de keel te smeren en de zenuwen weer te bedwingen.
Op 1 juni was er een extra goed gepresteerd, want toen kon er een goede bodem worden gelegd bij de OB/OV BBQ! En ook na de wedstrijden werd hier er nog gedronken op de overwinningen van de avond (of het verlies werd weggedronken).
Al met al vond ik het een geslaagd toernooitje en ik wil dan ook iedereen bedanken die meedeed met het toernooi of gewoon gezellig langs kwam voor een drankje!!