Dit jaar was het weer zover, de PD dag! Met een volle bus zijn we met zijn allen gaan strijden voor één team, namelijk dames 3. Op weg naar Panningen kwam de sfeer er al goed in en wist de buschauffeur ook weer snel genoeg dat wij Hajraa zijn. De GHB zette daar al goed de sfeer neer en pompte hitjes door een paar grote boxen. Mooi om te zien dat een ervaren Krekkie nu een fris en nieuw GHB commissie inleert! Tijdens de eerste wedstrijd schreeuwde we alsof ons leven er vanaf hing. De paar poppetjes in het publiek van de tegenstander werden al snel tot stilte gemaand. Een fantastische winst van 2 sets gaf dames 3 vertrouwen voor de 2e wedstrijd. Echter was dit tegen Peelpush, een club die ook veel aanmoediging had meegebracht en zich niet liet tegenhouden door Hajraa. Peelpush pakte twee sets en daarmee de winst. Dit mocht de pret tijdens de barbecue en het PD feestje echter niet drukken. Hier is nog flink veel gedanst gegeten en gedronken!