21 April was DE dag. Op deze fenomenale laatste thuisdag werd het jaar eventjes goed afgesloten. Van de hoogste contreien in de Koninklijke orde (Gefeliciteerd, Henri!) daalden wij hard en diep naar het andere uiterste van deze samenleving; Woensel West. En hoe. Iedereen was uitermate geïnspireerd door dit thema en heeft zich vurig uitgeleefd in het bedenken van de outfits (zie foto’s). Er was geen man te bekennen zonder tattoo, hemd of snor, en bij de vrouwen deden vooral de jogging broek(jes), croptops, panterprintjes en hoge staarten/ ingevlochten kapsel het goed.
De vuilnismannen van H7 waren als eerste binnen. Zij hebben toen gelijk even de helft van de goedkopere muntjes opgekocht en het flink op een feesten gezet. De rest van het gespuis kwam wat later binnen (er moest eerst nog wat dommel water afgespoeld worden door sommige), maar al snel stond het rampus vol in de nieuwe locatie. De feestlocatie was even zoeken, maar als men dan eenmaal door het donkere steegje de weg had gevonden, bevond men zich in een waar Hajraa Woensel West Paradijs. Rond een uurtje of twaalf barstte het feest dan ook echt los en werd er heftig getwerkt, bounced, en shuffled op de hitjes die DJ Toine draaide. Het bier vloeide rijkelijk, niet alleen omdat de baby’s van Dames 3 er ook wel pap van lustte, maar omdat Hajraa nou eenmaal doet waar het goed in is; Feesten. Na het rondje van het bestuur, begonnen de eerste mensen toch wel aardig af te takelen, en na het gebroederlijke Piano Man stonden ook de laatste gasten om vier uur weer buiten. Een enkeling had nog de energie voor een afterparty, maar menigeen is toch zeer voldaan z’n bedje in gedoken.
Wij vonden het mooi. Tot volgend jaar!

Liefs & lebbers, De Feestcie!