Op moederdag in alle vroegte verzamelden 24 dappere karters niet bij de Landsart, maar bij Hezemans voor quality time op de binnenbaan.
Na een kwartier kwam een van de jongens met een wiel in zijn hand richting pitstraat. Willem Timmers, held. Na een uur knallen over het baantje kwam het team van Rob, Maarten en Marijn als eerste over de streep! Wel nog een eervolle vermelding voor Michael voor het neerzetten van de snelste rondetijd.
Dan werd het de hoogste tijd om een klein pleuriseind te fietsen naar de Genderbeemd voor een gezellig middagje darten. Na de lunch werd tijdens de verwennerij van Louis ook nog een pijltje gedart. Nadat de poules gespeeld waren is het tijd geworden voor het knock-out deel van de competitie. Na een spannende finale zijn het Remi en Hylke die de eindoverwinning op hebben weten te eisen. Op naar volgend jaar en als iemand nog goede ideeën heeft wat we met het wiel van Timmers gaan maken horen we het wel!
Toedels,
Dakart-cie