Ergens diep in een bos, ver, ver van de bewoonde wereld zitten een paar mannen rond een kampvuur. Het is pikdonker en buiten het licht van het kampvuur zijn er in het maanlicht alleen grillige schimmen te zien. Hun telefoons zijn leeg en extra accu’s hebben ze niet mee genomen dus vertellen ze elkaar spookverhalen om de nacht door te komen. Een van hen vertelt:”Ik was eens op een feestje in een pand waarover al een tijdje geruchten waren dat het misschien zou verdwijnen.
Het was een pand met een flinke historie en je leek de aanwezigheid nog te kunnen voelen van enkele geesten die er ooit gewoond hadden. Het feestje begon redelijk rustig en normaal, maar een van de vele tekeningen aan de muur lag me niet helemaal lekker. Er hing een soort duistere energie over en het had iets weg van tekeningen waarmee mensen vroeger vervloekt werden. Ik ging er vanuit dat ik het me gewoon had ingebeeld, misschien kwam het door het rare drankje dat ik bij binnenkomst had gekregen. Maar toen, om klokslag 12 uur, bleek mijn gevoel toch waar… De vloek maakte het ondenkbare waarheid, ik krijg er nog steeds ‘s nachts rillingen van,.. Het bier was ineens op!!1!1!!1!1 AaaAAAaaaahh!!!!@1?!!!!”
Oké, dit is dus duidelijk een spookverhaal en ons Horny Haunted HajraaHuisfeest was dus wel weer een topfeest! Met de 100 kratten die we geregeld hadden was er zelfs genoeg voor de laatste die-hards die pas om 8:30 weg gingen. Door de lampionnen/lijken entree en de bloody Mary bij binnenkomst was de sfeer meteen gezet. Eenmaal binnen was het wel weer pittig gezellig met heerlijke hitjes! Mensen werden dronken, dansjes werden gedaan en dames werden gezoend, helemaal top dus! De muurschilderingen vervloekten niemand, al zal het hoofd van een enkeling de volgende dag voelen alsof er een kokosnoot op is gevallen.
Tot volgend jaar!

De groeten!
Het Hajraahuis