Net als elk jaar is er geen betere manier om je carnaval te beginnen dat met het Hajraa carnvavalstoernooi!! En dit was zoals gewoonlijk geen standaard volleybaltoernooi. Op de vier velden werden verschillende carnavals variaties op het volleybalspel gepeeld. Dit alles natuurlijk terwijl er op de achtergrond de lekkerste carnavalshitjes aan het pompen waren!

Op een veld werd er gevolleybald met een grote fitnessbal, die blijkbaar nogal hard aankomst als je afgeblokt word (gelukkig was de blokkeerder goed verzekerd ). Ernaast werd gevoetvolleyd, wat natuurlijk de nodige grappige situaties opleverde aangezien Hajranen nou niet bekend staan om hun goede balcontrole met hun voeten.. Aan de andere kant van de hal werd er smashbal gespeeld: op een lekker laag net lekker hard aanvallen, maar de bal mocht wel een keertje stuiteren. En als laatste werd er three-legged volleybal gespeeld. Gezellig met je voeten aan elkaar gebonden achter die bal aan hobbelen!
Behalve dat deze spelletjes allemaal super leuk waren, stond er ook nog iets op het spel. Het team met de meeste punten kreeg namelijk een heerlijk blaadje witbier cadeau!!

Van al deze inspanning krijg je natuurlijk wel dorst, daarom waren er tussendoor al genoeg pauzes om even te hydrateren en je mentaal voor te bereiden op de volgende match!
Nadat het toernooitje was afgelopen, was het tijd om de stad in te gaan. Gezellig gingen we met zā€™n allen richting de markt om daar nog even flink te gaan feesten!