Jajaja! Daar was ie dan! Het allereerste Hajraa feestje van de beste nieuwe feestcie! En wat een goede binnenkomer! Niet alleen hebben wij gelijk even goed laten zien wie we zijn en wat we kunnen, maar hebben jullie ook laten zien dat ons #integrerenkunjeleren beleid, julllie eigenlijk op het lijf geschreven is!

Deze Rubiks night begon zoals elke goede spelletjes avond; met wat drank spelletjes om goed in de stemming te komen (maar daar zijn we na 14 blauwe plekken en een mogelijke hersenschudding maar mee opgehouden #au). Gelukkig mocht dit de pret niet drukken. De hele avond lang werd er enthousiast met kleding en attributen geruild. Al snel bleek dat alles te verhandelen was; van schepnetjes tot bh’s die meer borsten hebben mogen verwarmen dan menig man van kan dromen. Kortom, alles werd ingezet om die ene kleur te bemachtigen. Daarom ook onze complimenten aan de echte fanatiekelingen die geheel gehuld in geel, wit, paars of blauw, voldaan naar huis zijn gegaan #kudos.

Wij hebben dus in iedergeval verschrikkelijk genoten van jullie geweldige feeststemming en vonden het een zeer geslaagd feestje! #wewantmore. We hopen jullie 21 april weer te zien :).

Liefs,
De Feestcie
(Sjors, Kaput, Roos, Casper & Jadie)