Omdat er dit jaar geen wintersportweek vanuit Hajraa is, nam de Après-Cie het op zich om een dag vol met dolle wintersport te organiseren! En daar zijn ze zeker in geslaagd!
Zondag ochtend 17 december om 11 uur begon dan de pret. Tijdens de twee uur durende busreis was er een volledig verzorgd ontbijt bestaande uit schulti en chips (en cola).

Na zo’n topontbijt kon de dag natuurlijk al niet meer stuk, maar eenmaal op de witte piste aangekomen begon de pret pas echt. De ervaren wintersporters scheurde al naar beneden. Ook de onervaren Hajraan stortte zich maar meteen naar beneden, want hoe kon je anders in aanmerking komen voor de kamikazeprijs.

Na al dat geploeter in de koude sneeuw had iedereen toch wel dorst gekregen, dus werd het genieten geblazen van het all-inclusive buffet en de alcoholische drankjes die je erbij kreeg. Na deze korte pauze om wat moed in te drinken was de piste wat rustiger geworden en leek het toch een beetje saai om nog normaal naar beneden te gaan.. Dus werden er andere methodes gevonden:
Lekker zittend naar benenden!
Na nog een beetje te pilsen werd het toch echt weer tijd om te gaan, want de bus stond om 22:00 alweer klaar voor de terugreis. In deze busrit werden de vier prijzen uitgereikt. De vier prijzen waren: de kamikazeprijs, de beste outfit, de techniekprijs en de beste versiertruc in de sneeuw (de Sjansbal).

De kamikaze prijs werd gewonnen door Sjors, het is een wonder dat hij niks gebroken heeft, kijk toch eens hoe hard hij gaat!:
Kiek 'm gaan

Wie de beste outfit had was al duidelijk het moment dat Jet de bus instapte, kijk toch wat een mooi pakkie!:
Zeer stijlvol

De techniekprijs is door twee Hajranen veroverd, kijk toch hoe mooi op techniek Naomi en Elles hier stilstaan!:
Hardgaan is ook niet alles

En als laatste mocht Marijn even aan zijn vriendin uitleggen hij het kon dat hij de Sjansbal gewonnen had, kijk toch wat een sexy beest!:
Oeh la la

Après-Cie enorm bedankt voor het organiseren van deze fantastische dag!