Net als elk jaar werden onze volleyball trainingen de week voor de kerstvakantie even stilgelegd om ook in wat andere sporten te kunnen gaan shinen!

En wat doen wij als Hajraa dat toch graag! We hebben ons met maar liefst 32 teams ingeschreven! De sporten dit jaar waren onder andere het altijd populaire kanopolo, twister XL, bumperbal, waterpolo, tafeltennis en nog veel meer. Ook maakte archery tag zijn intrede als sport tijdens Van Lint. Mega fanatiek waren alle Hajranen tijdens Van Lint en dat uitte zich in maarliefst 6 finaleplaatsen!! Namelijk archery tag, Twister XL, Bumperbal, Knotsbal & kanopolo. Okee misschien waren niet al deze plaatsen door Hajranen behaald, maar wij hebben wel die finales gespeeld!

En die finales spelen ging stiekem toch best wel goed, want we hebben de helft van deze finales gewonnen!! Heren 3 met de 1e overwinning van hun seizoen kunnen zich nu ten minste archery tag kampioenen noemen; Dames 1 (met veel versterking uit andere teams) hebben de Twister XL finales gewonnen en de mannen van het Hajraahuis hebben het huis van Dirk en Rikkert versterkt om het kanopolo kampioenschap binnen te slepen. Lekker gedaan allemaal!!

Op de donderdag waren natuurlijk ook de finales, maar nog belangrijker: het feest! Na de korte prijsuitreiking werd er nog tot in de kleine uurtjes doorgefeest!! Aan de paar teams die nog op de vrijdag erna trainde was wel te zien dat zo’n week van sporten en bier drinken wel een tol eist. Gelukkig had iedereen daarna de kerstvakantie om even bij te komen.