Hajraa heeft jaarlijks een nieuw bestuur, bestaande uit vijf Hajranen die zich het hele jaar inzetten voor de vereniging. Voor elk bestuur wordt na een paar jaar een memorialborrel gehouden om nog hun bestuursjaar nog eens extra onder de aandacht te brengen. Deze borrel wordt dan georganiseerd door het bestuur dat volgt op het bestuur waarvoor de borrel wordt gehouden.

Vorige maand mocht het 60ste bestuur met Lucas van Cappellen als voorzitter, Anke van den Dungen als vicevoorzitter, Saul Rindt als secretaris, Arjet Nievergeld als penningmeester & Maartje den Tuinder als wedstrijdsecretaris.
Op zondagmiddag 26 november werd het 60ste bestuur eens in het zonnetje gezet. Het 61ste bestuur liet het bestuur in memoriam zijn lot in eigen handen houden, want zij mochten de koffertjes met daarin hun opdrachten kiezen. Of ja, op zā€™n mist de volgende ervan ;). De opdrachten zette het bestuur tegenover elkaar, tegenover de overige aanwezige Hajranen of juist naast elkaar op de opdracht te voltooien. Met deze opdrachten keken we terug naar het jaar van het 60ste bestuur en wat voor tofs zij allemaal hebben gedaan in hun jaar! Na een korte schorsin ā€“ waarvoor Lucas weer eens het Hajraalied in mocht zetten ā€“ ging het memoriam door met een supermooie compilatie die het 61ste bestuur had gemaakt. Na deze gezellige borrel konden we gaan genieten van een superlekker 3-gangen menu in de Spijker.
HĆ© 60ste bestuur, bedankt dat jullie je een heel (supermooi) jaar lang volledig hebben ingezet voor Hajraa!! En het 61ste bestuur bedankt voor de knusse en gezellige borrel!