Zoals elk jaar was de eerste activiteit die wij als bestuur mochten organiseren de sinterklaas activiteit. Maar omdat het animo voor deze activiteit de afgelopen jaren een beetje was teruggenomen, besloten wij om de activiteit af te schaffen en iets nieuws te introduceren. En zo was het Hajraa beerpong toernooi geboren (tijdens sinterklaas en stiekem toch ook wel met pieten ;p)!
In samenwerking met ’t Lempke kreeg het toernooi ook nog eens een extra twist, want het werd namelijk Glow in the Dark!
Zo werd er zondag 3 december ’17 voor het eerst gestreden om de Hajraa beerpong wisselschaal! Eerst werden de poule wedstrijden gespeeld waarna de nummer 1 uit elke poule doorgingen naar de (halve) finales. Na een spannende finale zijn uiteindelijk Rens van Bussel (Krik) en Willem Schellekens (Sjors) er met deze felbegeerde prijs vandoor gegaan! Lekker gedaan mannen!
Maar meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen en iedereen heeft zich dan enorm vermaakt en sommige zijn nu al begonnen met hun training voor volgend jaar.
Omdat zulke topsport natuurlijk veel energie kost, had iedereen wel honger gekregen. Gelukkig bood ’t Lempke ons de mogelijkheid om gezellig samen onze maagjes te voelen met een lekkere burgen met friet. Zo kon iedereen met een vol buikje naar huis toe. Of hadden ze gelijk een goede bodem om weer eens een avondje lekker te gaan stappen.