Op 30 november, twee weken nadat we als het 63e bestuur der E.S.V.V. Hajraa werden ingeslagen, organiseerden we onze constitutieborrel. Eerst kwam natuurlijk het belangrijke bodemleggen, maar na een heerlijke boerenkoolstamppot met vlees voor ongeveer 12 man naar binnen te hebben gewerkt dachten we er klaar voor te zijn. Vol goede moed vertrokken wij met de pedel, vlag en ons gastenboek richting ’t Lempke!

Om in de sfeer te komen begonnen we met een shotje met het barpersoneel van ’t Lempke (want anders sta je daar maar zo te wachten hè) kwam de borrel lekker op gang. Iedereen deed nog vrolijk mee en er werd nog niet zo heel enthousiast geproost (lees: proberen zoveel mogelijk van je shotje er alvast uit te gooien). Onze verzorgers hielden een nauwlettend oog op ons en brachten sneller water dan dat Joris het weg kon krijgen. Al met al leek het wel goed te gaan, een braspoging op een van de bestuursleden werd zelfs nog verijdeld door de aanwezige Hajranen #eenheid!
Later op de avond begonnen we toch wel minder oplettend te worden, zo was het niet echt binnen gekomen dat de vlag op ons hoofd naar beneden was gevallen bijvoorbeeld. Wel kunnen we trots zeggen dat iedereen van ons bestuur ten miste fysiek aanwezig was bij iedereen die kwam recipiëren. Met nadruk op fysiek, want delen van het 63e bestuur kan zich nog steeds Theta met hun fles Captain Morgan absoluut niet herinneren.

De volgende ochtend was het minder genieten. De gesteldheid wisselde tussen best wel prima en het niet in staat zijn om kippenbouillon binnen te houden. Toen kwam het aan het licht dat niet iedereen de hele avond heel enthousiast alles is blijven drinken. Zoals Marijn het zelf zei: “Je mag wel laf zijn op zo’n avond, maar dan moet je het wel ownen”. Na een heerlijk katerontbijt/lunch/avondeten (het lag er een beetje aan wanneer je weer iets binnen kon houden) zijn we toch weer allemaal vol energie naar onze trainingen gegaan!
Anyhow, we hebben een supertoffe avond gehad (zover we het ons herinneren) en we willen onze waterdragers, verzorgers, pedellers, iedereen die is komen recipiëren en alle andere die aanwezig waren super bedanken! Extra spotlight voor het E.S.F.F. bestuur die de dag ervoor hun eigen constitutieborrel had en is gekomen!