Hajraa heeft jaarlijks een nieuw bestuur, bestaande uit vijf Hajranen die zich het hele jaar inzetten voor de vereniging. Voor elk bestuur wordt na een paar jaar een memorialborrel gehouden om nog hun bestuursjaar nog eens extra onder de aandacht te brengen. Deze borrel wordt dan georganiseerd door het bestuur dat volgt op het bestuur waarvoor de borrel wordt gehouden.

Zo ook voor het 59ste bestuur met Robbert van Rossem als voorzitter, Janneke van der Poel als vicevoorzitter, Tom van Veen als wedstrijdsecretaris, Janine Koopman als penningmeester en Kelvin Wolken als secretaris.
Het 60ste bestuur had dit superleuk aangepakt. Op zondagmiddag 28 mei werd de borrel gehouden. Vanwege het heerlijke weer is besloten om het buiten te doen. Het 59ste bestuur werd opgesplitst in twee teams en er werd een spel gespeeld aan de hand van een tegeltjesmuur, omdat het 59ste bestuur de tegeltjeswijsheid als thema had. Elk tegeltje dat werd omgedraaid bevatte een opdracht of spelletje. Het 59ste bestuur heeft goed hun best gedaan en met de spelletjes laten zien wat zij onder andere gedaan hebben in hun bestuursjaar. Voor de verkoeling stond er een lekker zwembadje klaar en natuurlijk was er gezorgd voor de nodige drankjes. Als afsluiting van de borrel was er nog een heerlijke barbecue. Dankjewel 59ste bestuur voor jullie toffe bestuursjaar en bedankt 60ste bestuur voor de ontzettend leuke borrel!