Wat een topactiviteit is dit altijd! Een super gezellig diner, bestaande uit drie gangen en dit jaar op 11 mei. Je doet mee in koppels. Daarvoor mag je zelf een leuke partner uitkiezen of kun je jezelf door de commissie laten koppelen aan een andere Hajraan. Elk koppel krijgt een gang toegewezen. Die gang bereid je dus met z’n tweeën voor en dat doe je voor zes personen. Je bent natuurlijk zelf al met z’n tweeën en er komen nog twee andere koppels bij je eten. De andere twee gangen ga je bij andere koppels eten. Elke gang zit je dus met twee andere koppels aan tafel. Een hele leuke manier om elkaar echt goed te leren kennen!

Om het een beetje spannend te houden, krijg je alleen het adres van het voorgerecht. Er wordt ook van geen enkele gang bekend gemaakt bij wie je aan tafel zult zitten. Na het voorgerecht krijg je een nieuw adres en fiets je daarheen voor de volgende gang. Normaal gesproken werden er bij alle koppels van te voren enveloppen in de brievenbus gestopt waar alle adressen in staan. Deze enveloppen mag je pas openmaken aan het einde van de gang. Toch werd er vaak al valsgespeeld en werd er voordat het begon stiekem gespiekt waar je zou gaan eten. Shame on you Hajranen! Maar daar had de commissie iets leuks op gevonden. Via automatisch verstuurde sms-berichten kreeg iedereen precies op het goede moment te horen waar de volgende gang gegeten zou gaan worden. Echt een waterdicht systeem, supergoed bedacht!

Nadat alle gangen gegeten waren, ging iedereen naar ’t Lempke om daar nog even verder te borrelen. Dankjewel lieve diner rouler commissie voor de leuke activiteit!