Dakart, de leuke combinatie van darten en karten in één activiteit! Op zondag 21 mei was het daar weer tijd voor. Er werd om 8.15 verzameld op het station, zodat iedereen daarna gezamenlijk naar de kartbaan kon fietsen. Eenmaal aangekomen bij de kartbaan werden er teams van drie gemaakt. De teams namen het in een race tegen elkaar op. En wat waren er een aantal snel, maar niemand was zo snel als Thijs! Het snelste rondje kwam op zijn naam te staan. Supergoed!
Na een voldaan ochtendje karten een lekker broodje in de zon was het tijd om te gaan darten. Daar sloten nog een aantal andere Hajranen aan. Zij konden het helaas niet aan zo vroeg hun bed uit te komen voor het karten.
Bij het darten werd er recreatief en competitief gespeeld. Ongelooflijk maar waar, twee commissieleden stonden in de finale tegen de titelverdedigers van vorig jaar. En na een flinke achterstand, is het ze zelfs nog gelukt te winnen ook! Gefeliciteerd Sjors en Sheldon!