Hajraa heeft door de jaren heen een mooi reĆ¼nistennetwerk opgebouwd. Dit netwerk bestaat uit alle donateurs en ereleden van Hajraa. Allemaal oud-leden die graag nog in contact blijven met de vereniging. Om nog een mooie samenkomst voor onze reĆ¼nisten te houden, wordt er ieder jaar een borrel georganiseerd. Daar is dan de gelegenheid voor de reĆ¼nisten om gezellig bij te kletsen. En zo houdt Hajraa ook nog eens goed contact met de reĆ¼nisten en op onze reĆ¼nisten moeten we zeker zuinig zijn!

Dit jaar had de reĆ¼nistencommissie het wel erg leuk aangepakt. Van die borrel hebben ze namelijk een reĆ¼nistentoernooitje gemaakt! En dat werd gehouden op 3 maart. Zo konden de reĆ¼nisten het nog eens tegen elkaar opnemen en kijken wie er nog een aardig balletje kan slaan. We hebben begrepen dat dit erg goed in de smaak is gevallen! En natuurlijk was er na dat toernooitje nog de mogelijkheid om lekker te borrelen in de kantine van het sportcentrum, zodat ook die leuke borrel niet verloren gaat! Dankjewel reĆ¼nistencommissie, jullie hebben het ontzettend leuk gedaan!