Dit blijft toch altijd wel een hele leuke traditie! Om met heel Hajraa de eerste avond carnaval af te trappen, wordt er altijd een klein toernooitje georganiseerd. En dat is dan niet zomaar een toernooitje. Dan wordt er namelijk gevolleybald op een hele andere manier dan je gewend bent! Alle Hajranen die zin hebben, schrijven zich in voor het toernooitje. Zij komen op vrijdagavond allemaal verkleed in de coolste carnavalsoutfits. Van al die deelnemers worden er teams gemaakt. Elk team is een leuke mix van spelers uit de hele vereniging. Die teams gaan het tegen elkaar opnemen in de gekste volleybalpotjes. Zo was er dit jaar volleyballen met een geblindeerd net, volleybal met een skippybal, zitvolleybal en een serveerwedstrijdje in hoepels. Natuurlijk ontbreekt een heerlijk carnavalshitje niet voor tijdens de wedstrijden. En ook die pauze die ontzettend belangrijk wordt gevonden door alle Hajranen wordt zeker niet vergeten. Na elke wedstrijd duiken we met zā€™n allen gezellig even de kantine in voor een lekker drankje! Een leuke voorbereiding op een avondje carnaval vieren in de stad, want na afloop van het toernooi gaan we met zā€™n allen de stad in om nog tot in de late uurtjes te feesten.