Waar Hajraa toch wel het meest bekend om staat, is om het super geweldige Hajraa buitentoernooi! Natuurlijk doen daar jaarlijks al honderden teams aan mee, maar om het buitentoernooi toch nog extra onder de aandacht te brengen, wordt er elk jaar een borrel georganiseerd om het buitentoernooi te promoten. Dit jaar was dat op 23 maart in ons mooie vertrouwde ‘t Lempke op Stratum!

Hier was iedereen van harte welkom. Alle Hajranen en het barpersoneel van ’t Lempke waren gekleed in een buto promoshirt. Een mooi donkerblauw shirtje met daarop de datum van het buitentoernooi. En alle mensen met zo’n shirt aan konden genieten van een heerlijk biertje! Voor de borrel waren er namelijk een aantal fusten afgekocht, zodat iedereen gezellig mee kon borrelen. Deze biertjes werden ook uitgedeeld aan geïnteresseerden, zodat we daar meteen een praatje mee konden maken en ze konden vertellen waarom zij het Hajraa buitentoernooi echt niet mogen missen! Zoals altijd, weer een super gezellige avond in ’t Lempke gehad!