In januari baalden we als een stekker dat de inschrijfdatum verlopen was voor het weekend van 28 t/m 30 april. Maar na flink wat belletjes, kregen we bericht dat de organisatie het wel heel erg leuk vond als Hajraa mee zou doen. Dus we waren erbij, bata 2017 was een feit! Wat een lol hebben we gehad in het vroeg opstaan om 04:00, niet kunnen slapen van de kou, hardlopen totdat je neervalt en de hele dag door bierzuipen. We hebben wel de 308ste plek kunnen bemachtigen! In totaal hebben we 180 km gelopen in 18 uur, 33 minuten en 13 seconden, pfoe wat een tijd (dit is inclusief 2 uur lang straftijd, voor Gunther die zijn hesje uittrok voor de finish of Kelvin die 2 vrouwen etappes liep, oeps). De quote van het weekend was toch echt: “Meedoen is belangrijker dan winnen. Maar beerpong is nog belangrijker.” Wat een trots moment toen onze voorzitter Yonne en secretaris Vera tegelijkertijd de finish over strompelden, vooral Yonne keek heel blij en kon gelukkig van zijn Schulti genieten. Snel daarna konden we genieten van een warme maaltijd en met zijn allen het grootste studentenfeest van Nederland meemaken! Er werd weer flink gedanst, geflirt en gesjanst… Wat een feest, de perfecte afsluiter van het weekend!