Een en al gezelligheid die Van Lint Sportweek. Vier avonden vol met hele andere sporten beoefenen, teams aanmoedigen, dansen en feesten.

Het begon allemaal al in de voorbereidingen. Wat zijn al die Hajranen toch enthousiast, superleuk! Ondanks wat aanscherpingen bij de inschrijvingen van de ESSF om iedereen een eerlijke kans te geven deel te nemen aan alle sporten, is het Hajraa toch gelukt om met 31 (!) teams mee te doen aan de Van Lint Sportweek. De sporten dit jaar waren onder andere het altijd populaire kanopolo, twister XL, bumperbal, waterpolo, badminton en nog veel meer.
Voor bijna elke sport had Hajraa meerdere teams ingeschreven en dat leverde zeker tien finaleplaatsen op. We hebben het er heel goed vanaf gebracht, superknap gedaan allemaal! Helaas blijkt Hajraa iets minder goed in het winnen van de finales. Resultaat was slechts één gedeelde winnaar bij twister XL (zie de dames op de foto), maar daar zijn we dan maar extra trots op! #meedoenisbelangrijkerdanwinnen #wijhebben(hopelijk)anderekwaliteiten

Donderdag was de laatste en ook gezelligste avond van de Van Lint Sportweek. Op die avond worden (bijna) alle finales gespeeld, dus dat zijn de spannendste wedstrijden! Na een korte prijsuitreiking mochten we nog tot in de late uurtjes door feesten en dat hebben we ons natuurlijk geen twee keer laten zeggen. Iedereen ging lekker los en we zijn met velen tot het einde gebleven. Heerlijk begin van de kerstvakantie kun je wel zeggen!