Twee teams hebben de taak op zich genomen een activiteit te organiseren die werd gehouden op 12 november. Dames 3, onze lieve oude vellen, hebben voor de dames een activiteit georganiseerd en heren 4 had wat leuks bedacht voor de mannen.

De dames zijn na hun wedstrijd naar het tennispaviljoen gekomen om lekker een potje bingo te spelen. En dat was niet zomaar een potje bingo. Iedereen was ingedeeld in teams. Deze teams namen het tegen elkaar op in de spannende bingostrijd. Als je bingo had, mocht je een prijsje uitzoeken en je hele team kreeg er ook nog eens punten voor. Tussen het bingoën door waren er nog verschillende vragen en opdrachten waarbij de teams tegen elkaar streden. Hier werd iedereen natuurlijk super fanatiek van!

Ook de mannen kwamen na hun wedstrijden bij elkaar en hadden afgesproken in het Hajraahuis. Zij hadden een avondje whisky drinken en sigaren roken op het programma staan. Lekker een avondje chillen met de mannen onder elkaar!
En omdat we stiekem toch allemaal niet zonder elkaar kunnen, zijn de dames rond half 1 vertrokken naar het Hajraahuis en hebben daar onze leuke mannen opgehaald. Zo konden we toch met z’n allen nog even lekker de stad in om te dansen.
Was een hele gezellige avond, top gedaan dames 3 en heren 4!