Zaterdag 21 januari was het een zeer gezellige thuisdag, het was ouderdag! Maar liefst 86 stukjes taart zijn er weggeven aan familie van onze Hajranen, wat een opkomst! Na een goede kop koffie en een stuk vlaai van de enige echte Eindhovense bakkerij Michels, gingen de (oude)lui de hal in. Alle lieve ouders, zussen, broers, nichten, neven, oma’s en opa’s aanmoedigend op de tribune. We kregen veel positieve reacties zoals; “Wat eeeeenig om een keer de sfeer van Hajraa meegemaakt te hebben”, nu hebben ze er tenminste ook een beeld bij als je weer een leuk verhaal vertelt over onze vereniging! Gelukkig hebben ze ons alleen zien volleyballen…. Nadat de familie weer richting eigen huis vertrok, kon er weer gulzig van het goud gele goedje met een lekker schuim laagje genoten worden. En niet te zuinig ook! Bedankt familie en Hajranen, wees altijd welkom in onze volleybal hal!