Wat een feest, wat een feest zeg. Die feestcommissie kan er wat van. Eerst een superleuke vrijdagavond activiteit in het sportcentrum met een spelletje van de jongens tegen de meisjes. Aan de hand daarvan mochten alle teams het thema proberen te raden. Een behoorlijk gewaagd thema, haha! ‘Dress like the opposite sex’ it is! Maar geheel tegen de verwachtingen in was iedereen helemaal losgegaan met outfits, schmink en accessoires. Dit heeft de feestcommissie volledig aan zichzelf te danken. Ze zijn zo goed bezig geweest met het geven van tips voor outfits, het maken van routebeschrijvingen naar de feestlocatie toe, het schrijven van megaleuke mailtjes en hun meest hilarische photoshop kunsten. Wat hebben we kunnen lachen!

Toen de meeste Hajranen eenmaal in de Ballenbak waren, zat de sfeer er al heel snel goed in. Het was ook weer lang geleden dat we echt een Hajraa feestje hadden gehad en je kon merken dat iedereen dat behoorlijk had gemist! Iedereen heeft gezellig met elkaar gedronken, gedanst en gefeest. Een tikkeltje wennen toch wel, met al die gekke accessoires en outfits. Daar zijn ook behoorlijk wat foto’s uit gekomen. Al zijn de meeste niet geschikt voor publicatie, dus die houden we dan maar voor in ons eigen archief 

Om 4 uur liep het feestje op zijn einde en is iedereen buiten geveegd. Het komt niet vaak voor dat er nog zoveel mensen waren die nog lang niet naar huis toe wilden. Dat laat meteen zien wat voor een topfeest jullie ervan gemaakt hebben, dankjewel te gekke feestcommissie!