Op 1 december, precies twee weken nadat het 62e bestuur der E.S.V.V. Hajraa werd ingeslagen, vond hun constitutieborrel plaats. Na de nodige angsteuro’s voor de dames en vooral voor Manja en de getroffen voorbereidingen voor deze avond konden we beginnen. Met het koken van stamppot dus. Alle stamp-krachten werden tevoorschijn gehaald om een heerlijke andijviestamppot te maken in het Hajraahuis. Met de vlag en het gastenboek (die we helaas niet mee terug hebben genomen) en met de zelfgemaakte pedel van het 61e bestuur ging het 62e bestuur vol goede moet op weg naar het Lempke!

Het eerste drankje was een heerlijke Jip en Janneke champagne, maar verder zijn er geen non-alcoholische drankjes cadeau gedaan. De eerste paar rondjes gingen heel goed, iedereen voelde zich hartstikke prima! Tot het supersmerige drankje van het schaatsbestuur van ISIS, die aankwamen met een vol glas koude chocomel met hele vieze sterke drank, die Manja liever even liet staan. Naar mate de avond vorderde raakten steeds meer leden van het 62e bestuur kwijt. Die verbleven nogal lang op het toilet of bleken al naar huist te zijn gegaan/gelopen/gestrompeld/gedragen (who knows…). Aangekomen in het Hajraahuis met alle prachtige cadeaus lagen Yonne en Skittle al heerlijk te slapen (lees loeihard liggen te snurken en liggend met een hoofd in een vieze emmer).

De volgende ochtend was zwaar. Een hoop dingen waren onduidelijk. Waar ben ik in slaap gevallen? Hoe ben ik thuis gekomen? En, van wie is dat hoopje uitgekotste stamppot van gisterenavond? De vragen konden worden beantwoord met de hulp van vriendelijke Hajranen. Met een heerlijk katerontbijt en een hele dag pyjama-dag zijn we ontzettend enthousiast naar onze trainingen gegaan waar we er allemaal niets van bakten. Hoe dan ook, wij hebben een topavond gehad en willen onze waterdragers, gastenboekbewakers, pedellers en alle andere aanwezigen van onze constitutieborrel heel hartelijk bedanken! Het was weer een memorabele avond 😉