BiTo 2016: Hajraa in beweging.

Zoals ieder jaar werd er als voorbereiding op dit seizoen wederom het altijd gezellige binnentoernooi georganiseerd. Een evenement speciaal georganiseerd om voor het eerst in je nieuwe team wedstrijdjes te spelen maar natuurlijk ook om vervolgens met je team de dansvloer onveilig te maken. Op deze manier kan er gekeken kan worden wie de beste dansmoves heeft, niet minder belangrijk er wordt meteen zichtbaar wie de beste versiertrucks heeft. Maar laten we even beginnen bij het begin. Aan het einde van vorig seizoen werd de BiTo commissie gevormd. Dit jaar hadden we het geluk dat er zowel ervaren als minder ervaren Hajranen zich aansloten bij de commissie. Dit zorgde voor een goede balans en daardoor gezelligheid.

Gezellig vergaderen onder genot van een hapje en drankje, lubben, wedstrijdschema’s in elkaar knutselen, een thema bedenken, lunch en BBQ organiseren, scheidsrechters spammen en nog veel meer! Kortom we waren er wel even zoet mee. Maar we hadden er alles voor over om er op zaterdag 10 september 2016 een geslaagd BiTo van te maken. Op 10 september begon de dag voor ons al commissie al vroeg. Vervolgens druppelde het SSC langzaam maar zeker vol met toernooigangers. Er was een team wat zich om 8 uur aan kwam melden terwijl ze pas om 3 uur hoefde te spelen. Eerst waren we bang dat wij het verkeerd gecommuniceerd hadden maar dat was blijkbaar niet zo, ze hielden gewoon niet van te laat komen (daarom waren ze HEEEEL op tijd). Gedurende de rest van de dag hebben alle Hajraa- en externe teams hun eerste krachtmetingen van het seizoen gehad. Soms
pakten dit goed uit en soms iets minder. Er is altijd ruimte voor groei, laten we in dit laatste geval maar denken.

Daarna kon er bier gedronken worden in het SSC om vervolgens op de fiets te stappen voor onze (waarschijnlijk) laatste BBQ bij de Bunker. Daar stond van Liempd al op ons te wachten, wat is dat toch een held! Genoeg vlees en salades voor iedereen. Het was tijd om de hongerige massa, na een dag intensief sporten, aan te laten vallen. Na de BBQ kon het feest los barsten. Het thema van BiTo 2016 Hajraa in beweging. Al vrezen wij dat niemand dit echt door had. Dit was hoog uit te zien aan de debiele sportpakjes van de BiTo commissie.

Kortom in onze ogen was BiTo 2016 een geslaagd evenement. We hopen dat jullie allemaal net zo genoten hebben als wij!
Heel veel liefs
De Binnentoernooicommissie