Ooooh Hajranen, wat hebben we afgelopen seizoen toch weer genoten van jullie! Om de actieve Hajranen nog extra in het zonnetje te zetten, werd ook dit jaar weer een ALU georganiseerd (Actieve Leden Uitje) door het bestuur.

Op zondag 10 juli stapten we met 50 Hajranen vrolijk op de fiets richting Waalre. Wat een gezelligheid en wat een weer! WAUW! Met maar liefst 24 graden hadden wij de perfecte activiteit voor ze in petto! Een heerlijk dagje kanovaren op de Dommel. Met het advies dat door de begeleiding werd gegeven om met maximaal 2 personen in de kano te stappen, waren alle bootjes van Hajraa met 3 man sterk bemand. De kans dat de bootjes omvallen is met 3 man wel aanwezig
…͟
Uuuuh, ja oké! En daar gingen we! Een tochtje van 5 kilometer, allemaal wat lekkers in het tonnetje en heerlijk weer. Niks zat ons meer in de weg voor een perfecte dag. Toch?! Oké, dat laatste neem ik terug…
3 personen in één bootje, vooruit, maar 3 oude ballen in één bootje… Deze mannen zijn levensgevaarlijk op open wateren!

Na een heerlijke lunch en nog een paar uurtjes dobberen op de Dommel, waren we bij het eindpunt aangekomen. Douchen, omkleden en hup, terug op de fiets naar Eindhoven. Het avondmaal vond plaats in café de Spijker. Uiteindelijk een heerlijk fustje bier afgekocht bij ‘t Lempke om daar vervolgens nog een voetbalwedstrijd te kijken. Vraag me niet wie tegen wie moest, maar het was gezellig! Hajraa bedankt voor de fantastische dag!

Met de vrolijke groetjes van het 61e bestuur