Zaterdag 30 april vond het PD-feest plaats in de ballenbak in Eindhoven. Heren 4 had die middag een belangrijke wedstrijd, omdat deze wedstrijd zou bepalen of ze in de 1e klasse zouden kunnen blijven spelen. In de ochtend reed een bus vol enthousiaste hajranen richting Middelbeers om de mannen naar de overwinning te schreeuwen. En ja hoor: ze wonnen glansrijk. De middelmatige beren hadden niets te vertellen. Nu kon het feest pas echt beginnen! Na afloop van de wedstrijd kwam iedereen
met schmink op naar de ballenbak om de overwinning te vieren. De avond begon met een optreden van de hajraa huisband. Wat een té gekke opening was dat zeg! Alle voetjes gingen van de vloer en de sfeer zat er al meteen goed in. We willen jullie heel erg bedanken voor het optreden! Super goed gedaan! Daarna was iedereen dronken en vloog het dak eraf. Wij hebben erg genoten van het feest. Hopelijk jullie ook. Tot op het volgende feest!

Heel veel liefs van de feestCie