De mannen van ‘de oude ballen’ hebben een gigantisch vette activiteit weten neer te zetten. Door goede verkooptechnieken wisten zij 51 Hajranen over te halen om deel te nemen aan hun activiteit.

CURLING + SPECIAAL BIER = CURBIE.
Logisch.

Op de vroege ochtend, op de fiets naar de schaatsbaan in Eindhoven om daar vervolgens hilarische spelletjes te spelen op het ijs, waaronder curling. Gelachen, genoten maar het plezier kon nog niet op. We konden gelijk instormen bij de ‘Stadsbrouwerij’ om daar vervolgens, in het zonnetje, alles te horen krijgen over speciaal bier waar wij op dat moment natuurlijk wat van aan het proeven waren. Aansluitend een lekker hapje gegeten bij ‘De Bengel’. Wat een heerlijke dag en wat een ontzettend leuk initiatief vanuit de ‘oude ballen’. Bedankt mannen, deze mogen jullie erin houden!