Op vrijdag 5 februari 2016 was de opkomst groots in het studenten sportcentrum te Eindhoven. 50 Hajranen kwamen verkleed naar de sporthal om deel te nemen aan het jaarlijkse carnavalstoernooi. Uiteraard moet het carnavalstoernooitje toch een carnavalstintje krijgen dus in plaats van een “gewoon” potje volleybal werden zij telkens in nieuwe teams verdeeld om vervolgens op 4 verschillende velden 4 verschillende soorten volleybal te spelen. Hier kwamen snorkels, motorhelmen, ligstoeltjes, XXXL T-shirts, en nog veel meer aan te pas! Nou dan kun je het wel zelf invullen.. een grote gekke bedoeling! Deze toffe activiteit is uiteraard afgesloten in de kantine met de nodige biertjes wat vervolgens nog doorging op de Eindhovense markt 😀

Hajranen, tof dat jullie zo massaal zijn gekomen. Het was weer genieten!

HIHAAAAAA HAJRAAA!