Wat was het weer fantastisch!

In de week van 14 december tot 17 december 2015 heeft Hajraa zich volop ingezet om andere verengingen te kunnen verslaan met diverse sporten zoals, Bumperbal, Kanopolo, Tchoukbal, Dodgebal en nog veel meer!

Van Lint Sportweek wordt georganiseerd vanuit het Studenten sportcentrum waardoor alle gereserveerde zaaluren komen te vervallen en worden gebruikt voor allerlei andere sporten waar alle sportverenigingen/studenten zich voor op kunnen geven.

Ik kan je vertellen, een groot feest!

En zo ook dit jaar weer.. Hajraa was massaal aanwezig en heeft maar liefst 7 finales weten te halen! Uiteindelijk hebben alleen de meiden van dames 7 de twister XL finale ook daadwerkelijk gewonnen. Maar hee.. mee doen is belangrijker dan winnen! Na al het gesport werd de overwinning/afgang flink gevierd met een overheerlijk biertje en hebben we het Studenten Sportcentrum vaak mee mogen afsluiten!

Van Lint je was weer genieten!

Organisatie, super bedankt voor de goede zorgen, en tot volgend jaar!

Van Lint

Dames 7 wint de finale van Twister XL, heel Hajraa juicht mee!
Dames 7 wint de finale van Twister XL, heel Hajraa juicht mee!
Dames 7 wint de finale van Twister XL, heel Hajraa juicht mee!
Dames 7 wint de finale van Twister XL, heel Hajraa juicht mee!