High high hajranen!

Wat ben ik nog in de wolken van dat leuke hippiefeestje. We hebben het eind van de competitie weer goed afgesloten. Dit keer zonder dj bij SSRE, daar werd het niet minder leuk op. Hajraa bewijst weer al te goed dat ze hun eigen gezelligheid kunnen maken, wat een heerlijke vereniging zijn we toch.

De meeste teams hadden laat wedstrijd. Toch stroomde de teams boven verwachting behoorlijk snel binnen. Bij binnenkomst moesten de teams een kaartje uit de dromenvanger pakken, uhm vangen bedoel ik! Op dat kaartje stond een soort opdracht die ze moesten uitbeelden. Het team dat dit het beste/origineelste deed won een prijs.

Nu had Dames 6 gewonnen, op hun kaartje stond make love, not war. 2 meiden sloegen elkaar bijna de kop in, terwijl de rest van het team er met uitgebeelde hartjes omheen stond (foto). Ze kregen een met liefde gebakken spacecake (chocolade) van ons. Die werd gretig weggehapt, hihi. Ook een complimentje voor hun hun zelf geverfde shirtjes, heel vet! Wat is nou een hippiefeestje zonder al die leuke outfits. Geweldig, hoeveel moeite iedereen weer heeft gedaan om iets bij elkaar te sprokkelen. De ronde, aparte zonnebrilletjes zijn veel gespot. De nonchalence spatte er vanaf.

Tot in de late of moet ik zeggen vroege uurtjes heeft het feestje geduurd. Zal het komen doordat er wat mensen een jointje hebben meegesmokkeld om langer te kunnen gaan?! Nee joh, een echte hajraan is sterk en kan eindeloos doorfeesten.
Nu op naar een zomer vol leuke activiteiten, vakanties en festivals! Peace man!

Liefs, De Feestcie.

Caro, Suzanne, Britt, Cleome, Roxanne, Yvette, Vera.