Hoihoi partyhajraantjes!

Het halverwege competitiefeest is alweer een paar weken geleden.
Zweten en zwoegen was het om dit feest voor te bereiden, nee joh. Maar we hebben zeker weken intensief vergadert om een topfeest te plannen. Ons eerste feest als nieuwe commissie was zeer geslaagd als ik de positieve reacties hoor. We hebben de lat nu wel hoog gelegd voor ons zelf haha.

Ook jullie moeite voor leger en sportoutfits werd zeer gewaardeerd, zo zien we het graag. Altijd leuk als het thema (army chicks en fitness dicks) breed wordt ge├»nterpreteerd. In dit geval door onze outfitwinnares, Maya, met haar wortel ‘dick’.

Maar deze hele avond was nooit zo geweldig geworden zonder de speciale act van Koos en de Donderstenen. Een lekkere inkomer voor de carnaval. Als je nog niet van carnaval hield, dan nu wel! Hee Hee Hee Haa Altijd Carnaval………..
Zoals elk Hajraafeestjes tot in de vroege uurtjes doorgaan hadden we dit toch ook niet verwacht. Half 7 gingen de laatste mensen naar huis. Dat is alleen maar een positief teken!

Kortom wij zijn helemaal tevreden. Op naar het volgende feest, wij kunnen niet wachten.

Liefs, de feestcie.