Op 20 november was het zover: de wissel ALV. Na een mooi jaar, was het voor het Tegeltjes bestuur tijd om het stokje over te dragen. Tijdens deze ALV mochten Robbert, Janneke, Janine, Kelvin en Tom voor de laatste keer plaats nemen achter de bestuurstafel en konden ze genieten van de strijd die volgde om het 59ste bestuur op te volgen.

De 20ste van november bleek dat het tegenbestuur, het Dictatorbestuur genaamd, de zaken keurig op een rijtje had. Mede door een prima presentatie wonnen ze met grote overmacht de stemronde. Het kandidaatsbestuur had geen schijn van kans. Echter na een stevig staaltje onderhandelen van de voorzitter van het kandidaatsbestuur met de dictator, bleek de dictator toch af te willen zien van een jaar bestuur. Dit gebeurde tegen een prijs waarvan elke Hajraan kan genieten op de eerst volgende feestjes. Zo werd het kandidaatsbestuur ingeslagen als 60ste bestuur der E.S.V.V. Hajraa.

Het 60ste bestuur der E.S.V.V. Hajraa bestaat uit: Lucas van Cappellen (voorzitter), Anke van den Dungen (vicevoorzitter), Maartje den Tuinder (wedstrijdsecretaris), Arjet Nievergeld (penningmeester) en Saul Rindt (secretaris). Wij willen het 59ste bestuur nogmaals bedanken voor hun inzet van afgelopen jaar en hopen het net zo goed te gaan doen. We hebben er in elk geval zin in!

foto 1

foto 3