Zaterdag 6 september was het weer zover, het geweldige Hajraa binnentoernooi kon weer van start. Dit jaar was het thema “Operatie Hajraa”. Het beloofde een geweldige dag te worden. Eerst lekker volleyballen, dan een heerlijke barbecue en met als klap op de vuurpijl een geweldig feest. We begonnen de dag lekker sportief. Voor de meeste betekende dit vroeg opstaan en snel de volleybalkleren aan om lekker een dagje te volleyballen. Iedereen deed hard z’n best tijdens het volleyballen en dit werd al gauw merkbaar in de sporthal. Het werd er bloedheet en benauwd, dus dat betekende lekker zweten. Toen alle wedstrijden gespeeld en er lekker was gedoucht, ging iedereen naar Demos om hier lekker te gaan barbecueën. Ondanks dat het vrij lang duurde voordat iedereen eten had, was de sfeer goed. Dit was een goed teken voor het feest. Toen na de barbecue het feest eindelijk kon beginnen, werd het alleen maar gezelliger (met name ook door het overmatige bier!!!). Het binnentoernooi feest is de uitgewezen mogelijkheid om de nieuwe Hajranen weer met een warm onthaal te verwelkomen. Met name Wickey en Seagal slaagden hier zeer goed in!! ’s Nachts was het aan iedereen weer de taak om recht naar huis te fietsen na deze (ondanks alles) geslaagde dag.