Van maandag 18 augustus tot en met vrijdag 22 augustus vond de introweek van de TU/e plaats. Het “Hajraablauw” was volop aanwezig en dankzij alle Hajranen die aanwezig zijn geweest hebben we een knallende intro neer gezet!   TUE Op maandagochtend stonden we al om half 7 te bibberen en de slaap uit onze ogen te wrijven op het Limbopad. De spullen werden klaar gezet en de introductieweek van 2014 werd officieel begonnen met de instroom van de kids van het station over het Limbopad. Ze werden beplakt met stickers en bedolven onder flyers door fanatieke Hajranen die samen met de introductiecommissie al vroeg op waren. De GHB caravan stond op volle toeren een lekker muziekje te draaien en zorgde voor een gezellige sfeer. Een goed begin is het halve werk! ’s Avonds kleurde ‘t Lempke al wat blauw en werd de eerste dag goed afgesloten. Dinsdag werd er bij het Metaforum een de gouwe-ouwe informatiemarkt gehouden om de opentraining van donderdag te promoten. Met sleutelhangers, stickers, bierhouders en brochures stonden we paraat om de introkids te vertellen over Hajraa. Opnieuw waren er veel Hajranen aanwezig die de kids probeerden over te halen om een potje beervolley met ons te spelen. Gooide je raak kreeg je een bierhouder waarin je niet alleen bier of cola (voor de zielige minderjarige kids) in kon vervoeren maar die ook gebruikt werd om mee door het metaforum te frisbeeën. We hebben deze dag op z’n Hajraans goed gelubt want de aanmeldingen voor de opentrainingen bleven binnen stromen. ’s Avonds werd er (na wat technische problemen) eindelijk het gas aangestoken om te barbecueën. Een geheel verzorgde avond bij het HajraaHuis geregeld door de IntroCie om alle vrijwilligers te bedanken voor de gezelligheid en hun inzet in de week. Helaas en zoals verwacht herinnerden enkelen hier de volgende dag niet zo veel meer van. Een goed teken dat de alcohol rijkelijk vloeide en de sfeer super was, de avond werd natuurlijk weer goed met z’n alle afgesloten in ‘t Lempke. Tenminste, met de gene die ’t Lempke gehaald hebben!   Woensdag was de ‘day of the associations’. Samen met Tamar hebben we een groot opblaasbaar volleybalveld opgezet om de kids eens goed kennis te laten maken met onze tak van sport. De GHB caravan zorgde voor de muzikale ondersteuning voor het gehele sportveld en er werd gelubd bij het leven om de kids binnen te halen. ’s Middags was er ruimte voor een drankje in onze eigen tap die we in samenwerking met het SSC hadden opgezet. Wat tevens als een fijne schuilplek fungeerde toen de middag op het eind helaas in het water viel. Het mocht de pret niet drukken, ’s avonds was er opnieuw feest waarbij we begonnen in de Markthal en eindigde aan de bar in ’t Lempke.   Donderdag waren de open trainingen. Het eerste blok stroomde over van enthousiastelingen die graag bij Hajraa een potje wilden volleyballen. De trainers stonden klaar en er werd vanaf het begin fanatiek meegedaan. De talenten werden gespot en de beginners werden aan het werk gezet. Buiten, voor het sportcentrum, stond de GHB caravan paraat om met een lekker muziekje ook daar aan de introkids Hajraa te laten zien. Met de mensen die vrijwilligerswerk voor de Centrale Introductie Commissie hadden gedaan werd de laatste introductieavond ingeluid met het FesTUval. Vervolgens werd ook de allerlaatste avond afgesloten in ‘t Lempke.   Fontys Omdat de Fontys en de TUE dit jaar weer eigen introducties hadden, hebben we de week erop nog één dag gehad om de Fontyskids enthousiast te maken voor Hajraa. Er werd een sportmarkt georganiseerd bij het SSC waar weer vele Hajranen aanwezig waren om alles goed te laten verlopen en er een gezellige dag van te maken. Ook hier was de GHB caravan en commissie aanwezig om het veld te voorzien van goede beats en een gezellige sfeer. Zodra de laatste talentjes binnen gehengeld waren zijn we vanzelf sprekend zo ’t Lempke in gerold om de Intro Penno nog één keer lief aan te kijken en de rest van de centjes op te maken aan rondjes.     De IntroductieCie wil iedereen via deze weg enorm bedanken voor alle hulp en inzet. Zoals altijd zou Hajraa niet Hajraa zijn zonder alle mensen die mee willen helpen, mee willen denken en er keer op keer weer bij zijn! Extra grote dank gaat uit naar de GHB-Cie die elke dag weer paraat stond en de IntroCie met alles geholpen heeft. Jullie waren top en samen hebben we er een geweldige week van gemaakt, zowel voor de kids, als voor Hajranen zelf! Mennie mennie tenks!!